Talosivun ohjeet

• Kirjautuminen

Kirjaudu sisään sivun alariviltä, jossa on pienen talon kuva.

Mikäli olet unohtanut tunnuksesi, voit palauttaa ne helposti kirjautumissivun linkeistä kun olet antanut tietoihisi sähköpostiosoitteesi.

• Artikkelin luominen

Valitse kirjautumisen jälkeen etusivulta tai artikkelista "Lisää uusi artikkeli"

Otsikko: Kirjoita haluamasi otsikko

Otsikko alias URL: Tämän voit jättää tyhjäksi, koska tämä muodostuu automaattisesti.

Kategoria: Valitse missä kategoriassa haluat julkaista artikkelin.

Artikkeliin liittyvät avainsanat

Julkaistu: Valitse Kyllä jos haluat julkaista artikkelin heti tai Ei, jos et halua julkaista artikkelia.

Sisältö: Artikkelin luominen on yhtä helppoa kuin Wordin käyttö. Valitse artikkelipohja tai tee-se-itse: Valitse muotoilutyyli, fontin koko, muokkaa värejä, luo ‪hyperlinkkejä ja tee taulukoita.‬‬

Lopuksi paina ensin "Tallenna" ja sitten "Sulje". --> Artikkeli on nyt valmis.

• Kuvien lisääminen

Artikkelikuva:

Artikkelikuva tulee päävalikkoon otsikon vasemmalle puolelle. Se ei näy avatussa artikkelissa.

Avaa artikkeli > Muokkaa > "Kuva" -välilehti > "valitse tiedosto" > valitse kuva > Tallenna

Voit tallettaa sivulle 8 kuvaa. Käytä vaakakuvia niin selailu on selkeätä.

Kuvagalleria:

Kuvagalleria tulee artikkelin oikealle puolelle pienennettyinä kuvina. Kuvia klikkaamalla saat ne täysikokoisiksi. Ensimmäisestä kuvasta tulee artikkelin pääkuva. (Otsikon alapuolelle)

Avaa artikkeli > Muokkaa > "Kuva galleria" -välilehti > "Luo uusi kuvagalleria tai muokkaa olemassaolevaa" > "Lisää kuvia" > Valitse kuvat > Lataa > Tallenna
  • Julkaisun määräaika

Tietyn määräajan tai julkaisun alkamis- ja lopettamisajankohdan voi muuttaa. Pysy kirjautuneena ja mene artikkeliin jota haluat muokata.

Muokkaa > Aloita julkaiseminen vvvv.kk.pv > Lopeta julkaiseminen vvvv.kk.pv

• Artikkelin tulostaminen

Olemme luoneet helpon tavan saada tiedotteet myös postiluukkujakoon tai rappukäytävän seinälle. Klikkaa artikkelin otsikkoa, jotta saat pelkästään tulostettavan artikkelin näkyviin.

Paina PC:llä ctrl + p
    Mac-tietokoneella cmd + p.

• Tiedotteen tilaaminen sähköpostiin

Tiedotteet voit halutessasi tilata suoraan sähköpostiin.

Tilaus tehdään täyttämällä nimi ja sähköpostiosoite ”ajankohtaista” –osion vasempaan reunapalkkiin.

• Sivuvalikko

Etusivu - Täältä pääset etusivulle
    Uudelle asukkaalle - Perehdytyspaketti uusille ja vanhoille asukkaille
    Ajankohtaista - Isännöitsijän, taloyhtiön sekä Talosivun tuottamat tiedotteet
    Hankkeet - Tiedot meneillään olevista ja tulevista hankkeista
    Tehdyt hankkeet - Remonttihistoria tiivistettynä
    Talotieto - pysäköinti, avaimet, pesutupa, sauna, TV & internet, varastotilat ja talon tekninen tieto
    Turvallisuus - Pelastussuunnitelma, sähkö- ja muu turvallisuus
    Ohjeet- Taloyhtiön pelisäännöt
    Kierrätys - Automaattinen ja reaaliaikainen palvelu etsii taloyhtiön lähimmät kierrätyspisteet
    Yhteystiedot - Isännöitsijän, huollon ja taloyhtiön hallituksen yhteystiedot

• Ikonit

Ikonit helpottavat mobiilikäyttöä. Etusivun alarivin ikoneista löydöt nopeasti haluamasi tiedon.

Ylärivin ikonit ovat:

ETUSIVU - YHTEYSTIEDOT - YHTEYDET - TALOMAPPI - SIJAINTI - RAVINTOLAT

Teemme yhteistyötä mm. kierrätys.infon palvelun kanssa, joka hakee automaattisesti ja reaaliaikaisesti kaikki asuintaloasi lähellä olevat kierrätyspisteet. Haku kestää noin neljä sekuntia.

• Talomappi

Talomappi on hallituksen ja isännöitsijän työkalu, joka on tietosuojattu ja varmuuskopioitu konesaleihimme Helsinkiin ja Espooseen. Hankkeiden luottamuksellinen tieto, maksut ja vastikkeet, osakerekisteri ja muut kiinteistöön liittyvät tiedot ovat aina hallituksen ja isännöitsijän käytössä kun niitä tarvitaan - myös mobiilissa.‬

Hallitus saa Talomappiin lukuoikeuden. Isännöitsijällä on muokkausoikeudet, jolloin roolit pysyvät selkeinä. Talomappi on osio johon tarvitaan kirjautuminen. Talosivun henkilökunta ylläpitää käyttäjäoikeuksia.

Kun hallinnoit kiinteistön asiakirjoja siirry Talomappiin.

• Talomapin käyttö

Talomappi asennetaan isännöitsijälle – aivan kuin se olisi osa omia tietokoneesi tiedostoja. Todellisuudessa tiedot ovat palvelimillamme jota hallinnoi ja turvaa Talosivun henkilökunta.

Voit käyttää Talomappia myös internetselaimen kautta osoitteesta talomappi.com. Tällöin tiedostot on ladattava palvelimelle.

Talomapin saa myös älypuhelimeen ja tablettiin.