Sijainti

As Oy Porthaninkatu 9 

Porthaninkatu 9, Helsinki

As Oy Porthaninkatu 9 - Artikkelit tammikuu 2021

Kuten jokainen on huomannut, olemme saamassa lisää lunta. Huolto tekee kaikkensa, että ylipäänsä pääsemme jotenkin liikkumaan ja että katoilta putoava lumi ei vahingoittaisi ketään.

Haastan teidät jokaisen mukaan, jotta arki toimisi!

Pihassa on lapioita, hiekotuslaatikko B-oven vieressä sekä harjoja siellä täällä. Kun huomaat puutteen tartu lapioon, jotta myös kanssaihmiset, jotka liikkuvat hitaammin pystyisivät mukana menossa. Sekin auttaa kun puhdistat pihalla autosi ja parkkiruudun isoon kasaan pois seiniltä.

----------

As everyone has noticed, we are getting more snow. Maintenance does its best to make sure we can move somehow and that the snow falling from the roofs doesn’t hurt anyone.

I challenge you everyone to make everyday work work!

There are shovels in the yard, a sandbox next to the B door, and brushes here and there. When you notice a lack, grab a shovel so that even fellow people who move slower can keep up with the going. That, too, helps when you clean your car and parking lot in the yard in a big pile off the walls.

Taloyhtiön pihaan on nostettu lumikolia ja lapioita. Näin kun lunta tulee kosolti ei huolto täysin pysy perässä, joten varaa hieman aikaa ja kun kuljet oman oven edustaa voi meistä jokainen puhdistaa.

Kiitos ja varovaisuutta liikenteeseen ;)

Tiedote on tuotettu Talosivu.com tiedonhallintajärjestelmällä