Sijainti

As Oy Porthaninkatu 9 

Porthaninkatu 9, Helsinki

As Oy Porthaninkatu 9 - Artikkelit marraskuu 2019

Vevex Oy tekee taloyhtiön yleisiin märkätiloihin ja osaan asuntojen kylpyhuoneista kevyempiä pintahuoltoja marras- joulukuussa 2019.

Vuosien aikana kylpyhuoneisiin tulee kulumaa ja epäpuhtauksia, mitä ei enää välttämättä kotikonstein saada hoidettua kuntoon. Huoltoratkaisut ovat suunniteltu pidentämään pintojen käyttöikää. Tilojen puhtaana pito helpottuu ja myös kestävyys paranee, kun pinnat ovat tiiviit ja huolletut. Esimerkiksi silikonisaumojen suositeltu vaihtoväli on märkätiloissa noin 5 vuotta.

Silikonivaihtoon on taloyhtiössä (As Oy Porthaninkatu 9) annettu kiinteä urakkahinta norm. kokoisiin kylpyhuoneisiin:

Pesuhuoneen lattian + suihkun seinäkulman silikonien vaihto 300 € sis. Alv. 24 % o Lisätyöt onnistuvat edullisesti samassa yhteydessä, esim. keittiötaso, allas jne.

Osakkailla on mahdollisuus ilmaiseen märkätilojen kartoitukseen asunnoissa:

Kartoituksen pohjalta saa tärkeää tietoa märkätilojen kunnosta ja mahdollisen kustannusarvion suositeltavista huoltotoimenpiteistä. Kartoituskäynti kestää noin 15-20 min eikä velvoita tilaukseen tai toimenpiteisiin. Kaikki huoltotyöt ovat kotitalousvähennyskelpoisia.


Yleisiin tiloihin tullaan tekemään silikonivaihdon lisäksi monivaihepuhdistus sekä antibakteerinen nanopinnoite, mikä suojaa pintoja kulumalta. Nanopinnoite hylkii vettä ja likaa, mikä helpottaa puhtaana pitoa ja suojaa mikrobikasvustolta. Mahdollinen mikrobikasvusto (mustat pisteet) tai kuluma laattasaumoissa saadaan huollettua kuntoon laattasaumavaihdoilla ja on poistettava ennen nanopinnoitusta. Saumavaihtoja on mahdollista tehdä rajatusti huonokuntoisille alueille. Lisäksi laattojen kiinnitys, haljenneiden laattojen vaihdot ja muut huoltotyöt järjestyvät tarpeen mukaan. Kartoitetaan huollon tarve asuntokohtaisesti. Lisätietoja palveluista www.vevex.fi ja yhteystiedot ilmaista

kartoituskäyntiä varten:
Vevex Oy
Toni Kuismin
0505765539
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Tiedote on tuotettu Talosivu.com tiedonhallintajärjestelmällä